ANKARA / ÇANKAYA - Sokullu Mehmet Paşa İlkokulu

Şbt

OGM kapsamında ´ANNEMLE OKUYORUM SINIFIMDA PAYLAŞIYORUM ETKİNLİĞİ´ 4/C  sınıf öğrencilerinden Enes ŞAHİN ve annesi Havva ŞAHİN´in sunumlarına okul müdürü Erdal ÖZYOL , Okul rehber öğretmenleri Selma AVAN ile İlknur OVA katılmıştır. Öğretmenimiz Nadir KAHRAMAN ,  öğrencimiz ve velimize teşekkür ediyoruz.

Ock

Öğrencilerimiz heycanla bekledikleri karneleri aldılar.

Ock

7 Ocak´da TSF tarafından Çubukta düzenlenen ´Çubuk Yeni Yıl Satranç Turnuvası´ na katılan 3-C Sınıfı öğrencimiz Haydar Ateş FIRAT 3.´lük madalyasını almıştır. Tebrik ederiz.

Ock

Ana Sınıfı Öğretmenlerimizden Kadriye KALKAN´ın öğrencileri ile hazırlamış olduğu etkinlik

Ock

27 Aralık Atatürk´ün Ankara´ya gelişi  günün anlam ve önemini belirten konuşmalar , şiirler  ve 3-C Sınıfı öğrencilerinin seymen gösterileri ile kutlandı.

Ara

Tutum Yatırım ve Yerli Malı Haftası dolayısıyla velilerimizin yapmış  olduğu tarhana çorbası tüm öğrenci ve velilerimize dağıtıldı. Haftanın önemini belirten etkinlikler ve kutlama yapıldı.

Ara

Öğretmenimiz Gülsüm SERİN tarafından evde eğitim verilen öğrencimiz Sencer ÇALIŞKAN´ı ve ailesini, Mahalle Muhtarımız Fatma Taner EGE, Okul Müdürümüz Erdal ÖZYOL , Müdür Yardımcımız Tamer SAĞDUYU,  öğretmenlerimiz  ve okul aile birliği başkanımız ile birlikte  ziyaret ettik.

Ara

24 Kasım Öğretmenler Günü  okulumuzun değerli öğretmenleriyle birlikte coşkuyla kutlandı.

Kas

Haftada 2 gün öğlen yemek arası öğrencilerimize, öğretmenlerimize ve velilerimize yayın yapacak olan okul radyomuz Radyo ALFABE yayın hayatına başladı. 10 Kasım Atatürk’ü anma günü dolayısyla ilgili 4.sınıf öğrencimiz Duru ÇALIK’ın ilk program konuğu mahalle muhtarımız Fatma Taner EGE oldu ve duygularını dinleyicilerimizle paylaştı.

Kas

Vefatının 79. Yıldönümünde Büyük Önderimizi Rahmetle, Minnetle anıyoruz.

Kas

Atatürk Haftası dolayısıyla, Ankara Üniversitesi Türk İnkılap Tarihi Enstitüsü Öğretim Görevlisi   Dr. Alper Bakacak okulumuz velilerimize Atatürk konulu konferans verdi.

Kas

Okulumuz öğrencisi 3-C  SınıfındanYasemin Karakaya Bilim Sanat Merkezini geçen sene kazanan Hüseyin AKGÜN bugün Yasemin Karakaya okulundan geçen sene hazırladıkları "welcome Spring" projesinden ödül aldı. Hem uluslar arası hem avrupa dan kalite ödülü aldı. Bu projeye bilsem okulundan 400 öğrenci katıldı ve 40 öğrenci kazandı.Öğrencimizi tebrik ederiz.

Okul-Aile Birliği Genel Kurul Toplantısı

Kas

Cumhuriyetimizin 94. Yılını Coşkuyla Kutladık...

Ekm

15 Temmuz Demokrasi Zaferi ve Şehitleri Anma kapsamında yapılan etkinlikler slaytı sizler için hazırlanmıştır.