ANKARA / ÇANKAYA - Sokullu Mehmet Paşa İlkokulu

Nis

Okulumuz velileri bu defa da kahvaltıda buluştular.

Nis

Ankara Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı,Çocuk Gelişimi Bölümü Öğretim Üyesi Prof Dr.Neriman ARAL ı makamında ziyaret ettik.Ziyarete okul Müdürümüz Erdal ÖZYOL,rehber öğretmenlerimiz Selma AVAN,İlknur OVA, drama ögretmenimiz İsmail ÇAL katıldı. Okulumuz 1971-1972 mezunu olan dekanimiza, cerceveli  ilkokul diplomasi ornegi ve sinif arkadaşlarının olduğu katalog okul Müdürümüz Erdal ÖZYOL tarafından hediye edildi. İlkokul anılarını hatırlamaktan duydugu memnuniyeti belirten Sayin dekanimiza samimi karsilamalarindan dolayi çok teşekkür ediyoruz.

Nis

Okulumuz 2/A VE 2/B Sınıfı öğretmenleri ,öğrencileri ve velileri huzur evi ziyaretinde bulundu. Duygu dolu anların yaşandığı ziyaret için Handan SAYAR ve Selma ÇINAR öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.

Mrt

Okul Müdürümüz Erdal ÖZYOL Hacettepe Üniversitesi Okul Sosyal Hizmeti Merkez Müdürlüğünün düzenlediği panele konuşmacı olarak katılmıştır. Panel bitiminde HOSMER Müdürü Prof. Dr. Yasemin ÖZKAN okul müdürümüze plaket takdim etmiştir.

Mrt

Okulumuzda, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Gününün 103. Yıldönümünde Okul Müdürümüz Erdal ÖZYOL, Müdür Yardımcımız Tamer Sağduyu, Öğretmenlerimiz, velilerimiz ve öğrencilerimizin katılımıyla coşkulu olduğu kadar duygusal anların yaşandığı tören düzenlenmiştir. Tören sonunda Okul Müdürümüz Erdal ÖZYOL Törenin düzenlenmesinde emeği geçen Sosyal Etkinlikler Kurulu üyesi öğretmenlerimiz başta olmak üzere, öğretmenlerimize, velilerimize, öğrencilerimize teşekkür etmiştir.

Tören sonunda öğretmen ve öğrencilerimize velilerimizin hazırladığı hoşaf ve pilav ikramı yapılmıştır.

Mrt

Okulumuz 4/C sınıfı öğretmeni Nadir KAHRAMAN’ın organize ettiği “ Teknolojinin Aile içi iletişi üzerinde bıraktığı tahribatlar” konulu etkinlik kapsamında, Okul Aile Birliği Başkanı Nalan AKGÜL DURMAZ ve değerli eşlerinin evine konuk olduk. Gaz lambası ışığında nostaljik sohbetlerden büyük keyif aldık. Evimizde teknolojik aletlerin engeline takılmadan sohbet etmeyi özlediğimizin farkına vardık. Ziyarete Okul Müdürümüz Erdal ÖZYOL, Öğretmenlerimiz Gürsel AKDAĞ, Nadir KAHRAMAN ve eşleri, öğretmenimiz Serdar DÖVÜŞKAYA ve öğrenci velimiz İsmail ÇAL ve eşi katılmıştır. Okul Aile Birliği başkanımıza göstermiş olduğu misafirperverlikten dolayı teşekkür ediyoruz.

Mrt

112 Acil Servis Ekibi Tarafından Öğrencilerimize Ambulans ve 112 Acil Sağlık Hizmetleri Tanıtımı Yapıldı.

Mrt

Sokullu Mehmet Paşa İlkokulu ile Hacettepe Üniversitesi Okul Sosyal Hizmeti Uygulama ve Araştırma Merkezi arasında ´Elma Şekeri Projesi´ protokolü imzalandı.

Protokolü Okul Müdürümüz Erdal ÖZYOL ve Hacettepe Üniversitesi Okul Sosyal Hizmeti Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Prof. Dr. Yasemin ÖZKAN birlikte imzaladılar.

Mrt

Psikolog Serpil Yıldız ÇOKTAN tarafından velilerimize ´Bağımlılık Korunma ve Aile İçi İletişiM´ konulu Seminer verilmiştir.

AFAD Yetkilieri Tarafından Öğrencilerimize Eğitim Verildi

Mrt

Okulumuzda 28 Şubat Sivil Savunma Günü dolayısıyla sivil savunma tatbikatı yapıldı.

Şbt

OGM kapsamında ´ANNEMLE OKUYORUM SINIFIMDA PAYLAŞIYORUM ETKİNLİĞİ´ 4/C  sınıf öğrencilerinden Enes ŞAHİN ve annesi Havva ŞAHİN´in sunumlarına okul müdürü Erdal ÖZYOL , Okul rehber öğretmenleri Selma AVAN ile İlknur OVA katılmıştır. Öğretmenimiz Nadir KAHRAMAN ,  öğrencimiz ve velimize teşekkür ediyoruz.

Ock

Öğrencilerimiz heycanla bekledikleri karneleri aldılar.

Ock

7 Ocak´da TSF tarafından Çubukta düzenlenen ´Çubuk Yeni Yıl Satranç Turnuvası´ na katılan 3-C Sınıfı öğrencimiz Haydar Ateş FIRAT 3.´lük madalyasını almıştır. Tebrik ederiz.

Ock

Ana Sınıfı Öğretmenlerimizden Kadriye KALKAN´ın öğrencileri ile hazırlamış olduğu etkinlik